0

خرید عمده 🔥

Найефективніші альтернативи PornHub

Підтримуючи китайське одкровення (чи прокляття?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб претендувати на найменше. Між кожною з божевільних відповідей, люди потребували цього року, особливо коли мова йде про людей’ сексуальні звички цього року. Якщо ви носите’ Не повірте мені, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконав за останні пару місяців. Але одна річ, яку я одягла’ Не думаю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні в цілому – – це величезне очищення, яке вразило PornHub кілька років тому, і веб-сайт ніколи більше не був таким, як раніше.

Це довідкова інформація про вражаючу подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub завжди був принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що це місце для розваг дорослих. Якщо бути правдою, то більшість людей у ​​світі хижать’ провідна ділянка трубки або міститься, або принаймні значною мірою гіперболізована.

Однак після кількох місяців тиску на MindGeek, очки досягли вершини (тут не йдеться про гру слів). сайт лідера. По-перше, заявка на видалення порнографії k * ddie із сайту отримала понад 425 000 нотаріусів після того, як фактично з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті з’явилася нечисть, зокрема m * nors.перейдіть за посиланням посмотреть порнуху бесплатно На нашому сайті

(Чесно кажучи, я не знаю, наскільки все це реально, оскільки я не намагаюся знайти цього хворого

сміливість. ) Разом з усім цим люди нарікали, що існують завантаження, які також повинні виконувати сексуальні дії без згоди. Ця репутація принесла цьому сайту глузування з боку видатної преси останнім часом, через що компанії, що займаються кредитними картками, уникають споживачів витрачати кошти на преміальний вміст на PornHub.

Звичайно, іншою величезною проблемою, з якою насправді стикаються PornHub та всі інші канали, є занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. Таким чином, з кожною з цих проблем у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub завантажив, що вони брали участь у “ один із найретельніших заходів безпеки в історії створених користувачами платформ.”

Зокрема, титан порнографії мав і буде виконувати план:

• забороняючи неперевіреним профілям включати новий вміст будь-якого роду

• вимагаючи від завантажувачів підтвердження, зробивши фотографію, на якій вони тримають знімок обличчя та ім’я користувача

• позбувшись можливості завантажувати більшість відеокліпів на платформі

• видалення будь-якого вмісту, який насправді не був створений перевіреними клієнтами PornHub

Цей останній фактор залишився в техніці, можливо, найважливішим, оскільки загальна різноманітність відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я знав, що є багато дубльованих відеокліпів, але божественний Христос, це дуже багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висміювали TikTok, Facebook та інші улюблені соціальні мережі за те, що вони не маючи ті самі запобіжні заходи, що й зараз.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

У будь-якому разі, навіть з такою суттєвою зміною в політиці, я отримав позов I’ м вид – стурбований– не з тих пір, як r * pist та інші погані лохи мають своє лайно. Натомість це виглядає як спроба запобігти керуючому втручанню, яка може не вдатися.

Навіть якщо це й так, я б припустив, що абсолютно невинні особи зазнають розіграшу вмісту та закриття каналів після всього цього.

Якщо відкинути мою затяжну образу, я можу сказати, що є причина розслабитися –– або я повинен стверджувати –– для цього є п’ятнадцять факторів.

Прямо тут’ те, на що вам слід звернути увагу на відміну від PornHub

Хто знає що’ Найімовірніше, це може статися з PornHub, однак у випадку радикальних змін або якщо веб-сайт миттєво закриється, я’ ви отримали покриття. Ось контрольний список із десяти спокусливих сайтів-тюбів, наповнених безкоштовною порнографією, які можуть слугувати вашими альтернативами PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей сайт блогу не’ t розташування трубок у будь-якому конкретному порядку, але це може бути найкращий сайт трубок, окрім PornHub. Знову ж таки, з огляду на те, що може або не може статися з (попереднім?) королем порно, XVideos може швидко стати найкращим порнографічним каналом.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей сайт абсолютно прийнятний. Як і на всіх інших порно-сайтах, представлених тут, на цьому є купа безкоштовних порнографій, які варто переглянути, а тут’ Не бракує чудових завантажень. І з майже 10 мільйонами завантажень, ви можете ніколи більше не відвідати інший порноканал.

Спанк, занепокоєно, подумай про це, можливо, ти ніколи не зайдеш на будь-який інший веб-сайт у будь-який спосіб.

Навіть якщо вам набриднуть записані відеокліпи –– якщо це’ певним чином це можливо – потрібен час, щоб переключитися на шоу камери XVideos. Будь-якої години ви побачите сотні, інакше сотні спокусливих дизайнів, готових візуально вразити вас –– принаймні поки ви’ ми отримали маркери.

xHamster

Наразі ви використовуєте’ Вам не потрібно платити за преміальне порно, але, коли це стосується цього веб-сайту, ви можете взяти до уваги можливість викласти трохи грошей за ці видатні фільми. Вибір чудовий, а висока якість, безумовно, феноменальна, оскільки гарантовано буде або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді існує понад 116 000 відеороликів, і щомісяця додається 7500 нових відео. Як учасник витрат, ви відкладаєте нескінченні завантаження, і ви’ Ви матимете доступ до кількох найпопулярніших вакансій, які створювали порнозірки того часу. Якщо ви’ вас хвилює ціна’не хвилюйтеся. Платний доступ за тридцять днів обійдеться вам у 6,99 доларів США, що на долар набагато менше, якщо ви зареєструєтесь на три місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, обійдеться вам у 4,99 доларів на місяць, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Мабуть, найефективнішою угодою є отримання довічного членства, яке, безумовно, коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ фактично отримувати нескінченну кількість порно на все життя, і це’ s без реклами. Тепер ви не маєте намір’ не хочу платити всі ці гроші. Ви все ще можете отримати доступ до вражаючої кількості порнографії та кількох інших спокусливих нагород. Крім секс-програм у реальному часі, ви можете побачити багато рекламних мереж порнозірок і дивовижний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших людей за віком, місцезнаходженням, статтю та розташуванням. Ще краще, використовуючи розширені пошукові пристрої, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом тіла та фетишами, щоб назвати кілька стандартів пошуку.

Звичайно, концепція полягає в тому, щоб зателефонувати особам, яких ви хотіли б побачити, але, як ви можете передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для неформального спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та підготовки різноманітних інших розпусних онлайн-завдань. Однак, як і багато пунктів онлайн, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ t отримати достатнє визнання від дротиків у мережі. Насправді є багато завантажень, і це’ я просто описую відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні привабливі зображення та чудові GIF-файли.

Звісно, ​​я визнаю, що я трохи помилився, коли шукав одну з найулюбленіших класифікацій. Технічно кажучи, одним із найпоширеніших видів порнографії є ​​некатегоризована. У певному сенсі це чудово, враховуючи, що на цих сторінках ви бачите велику різноманітність.

Все ж, я вважав, що це був тип широкого кола, тому вирішив “ офіційно зверніться до іншої видатної групи, яка є аматорською селекцією. З понад мільйоном завантажень кількість ‘& lsquo; відносно не обмежена. щирі люди, до яких ви звертаєтеся, бачать, що вони цінують себе приниженими та брудними.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно половину завантажень на цьому веб-сайті!)

Так само ви знаєте, що існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі непорнографічних спеціалістів, яких ви’ ве (хороша новина в тому, що) ніколи раніше не бачив разом із порно прослуховуванням у стилі гонзо, яке має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто маю на увазі кожного безсідла, що трахається.

Зауважте лише одну річ: кожне з посилань є практичним і не містить спаму, окрім перемикача Pornography Games –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, висока якість повсюдна, але це’ частково в результаті поєднання аматорського та експертного порно, яке ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що всі ці дорослі канали відкриті для нових масових фільмів, ця система є підходящою порнографічною системою для будь-яких дивакуватих збоченців.

Вони’ У нас є класифікації, щоб задовольнити будь-які вподобання та більше, ніж просто типові, такі як анальна активність, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порнографічні відео з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ того, що ‘називається & lsquo; екстремальне порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр, безперечно, надасть вам будь-яку парну, дивну та дуже насичену порнографію. Природно, нічого з цього – наскільки я розумію – PornHub не заслуговує на видалення, однак багато з наведених нижче відеокліпів можуть вразити деяких людей.

Якщо ви маєте намір потішити свою смішну кістку в минулому, після або під час’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені особливим, оскільки він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них створені як кишок і горіх одночасно.

І дозвольте мені сказати вам, що це була дивна кульмінація – але воно того варте!

Рухаємо далі. Ще одна цікава особливість цього каналу — це сторінки взаємодії з величезною областю. Існують рядки дискусійного форуму, за допомогою яких учасники можуть спілкуватися та обмінюватися інформацією та фотографіями. Motherless також має чат-кімнату в прямому ефірі та навіть повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Існує все більше сусідів, з якими можна спілкуватися. Вони’ ми отримали нових аматорських порнозірок, які приєднуються щоразу, а ви’ відкрию неймовірно дивний і кумедний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мамо, не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ Знявши або записавши майстерно аматорами, висока якість переважної більшості цих безкоштовних порно відеокліпів має тенденцію бути першокласною.

Я не’ У мене немає точного питання, але ця трубка хоче мені, як вона є одним із найбільш кінофільмів, також опублікованих на сайті. Перегляньте його та повідомте мені –– Я припускаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви стурбовані тим, що під час відкриття сторінки вас переповнює багато звернень, одягніть ’ t піт це. На цьому веб-сайті є багато варіантів пошуку та пристроїв фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ наразі в тренді, що нещодавно додано, що’ були помітні, і незабаром можна знайти завантажені файли.

Я не’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу цей останній варіант’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Далі ви можете відфільтрувати результати відеокліпів за якістю чіткості, тривалістю відео або просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між порнографією геїв і транссексуалів.

Я також мав би обговорити SpankBang’ Функція телевізора. Учасники цього веб-сайту можуть не лише створювати власні мережі, а й запускати власний термінал. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, який безперервно транслює те, що ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на телевізійне посилання, ввести класифікацію, тег, ключову фразу або порнозірку та перейти звідти.

Погляньте на це, і ви, можливо, захочете зробити це своїм цифровим банком спанк.

YouPorn

Коли справа доходить до дизайну, цей безкоштовний порносайт виглядає охайно, а веб-вміст далекий від цього –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не натрапляли на цей сайт, який організовує низку непристойності, ви’ на вас чекає легендарне частування. Є терабайти сексуальних зображень і, можливо, петабайти порно відео. Вони добре впорядковані в безліч категорій, які повинні привернути майже кожне почуття чуттєвої естетики.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має надзвичайно багато, навіть більше спеціалізованої еротики, настільки, що в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поряд з ним є розділ еротики, який містить хвилю збудливих історій, які, безсумнівно, зроблять ваші враження від цього порноканал набагато кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до двох мереж веб-камер. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські версії все одно варті перегляду.

YouJizz

Ця порнографічна платформа не’ не має забагато у вигляді додаткових оборок, що чудово підходить для тих, хто хоче сісти та злізти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб максимально використати цей веб-сайт’ набір інструментів сексуального вигляду.

Усі найефективніші фільтри в один клік, як-от сортування результатів за тим, що’ є новим, популярним нещодавно, традиційно та в тренді. Крім того, за допомогою двох дотиків ви можете отримати довільну серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що саме намагаєтеся знайти, ця система має вражаючий контрольний список тегів, який потрібно перевірити.

Дівчата з веб-камери на YouJizz Live такі ж гарні, як і в основному каналі. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, вам варто заглянути на веб-сайт камери YouJizz. У них є всі види сексуальних сестер, але я насправді бачив, що ти’ Знайдемо дівчат з медоволосим волоссям.

Як би вам не хотілося клацати та крутитися, одягайте’ ще не зламай цей горіх. Ми’ лише на півдорозі, і є додаткові трубки, про які можна дізнатися та отримати задоволення.

megahamrah

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *